Projektni menadžment

 

Digitalni projektni menadžment podrazumeva poznavanje vaših digitalnih ciljeva, kako ćete ih ostvariti, koji su resursi digitalnog okruženja i koliko će biti potrebno vremena da se postigne određeni cilj. Jedan od ciljeva projektnog menadžmenta je da osigura uključenost tima u projekat kako bi cela kompanija bila svesna svrhe projekta. Ovakav vid discipline je organizovan način upravljanja digitalnim marketinškim projektom od njegovog početka do definisanog kraja. Svim digitalnim projektima je potrebna struktura. Uz Digitalno Pero otkrićemo zajedno potrebe vašeg poslovanja u smislu digitalnog marketinga. Izradićemo plan koji će vam reći koji su najplodonosniji koraci po vaš brend. Nakon pažljivog osmišljavanja digitalne strategije koju ćemo implementirati u vaše poslovanje, kreće pokretanje kampanja i njihovo redovno praćenje. Ukoliko ustanovimo da u toku samih reklamnih kampanja postoji prostor za korekcijom kursa kretanja same digitalne kampanje, na nama je da vam to predočimo i izvršimo praktičnu primenu tih korektivnih rešenja.

 

Važnost upravljanja digitalnim projektnim menadžmentom

Zbog čega je upravljanje digitalnim projektima važno? Bez koncepta upravljanja projektima, razvoj digitalnog projekta bi bio haotičan. Glavni cilj projektnog menadžmenta jeste da svi unutar projekta znaju njihove zadatke koju su od presudne važnosti za uspeh projekta. Ukoliko izaberete saradnju sa agencijom Digitalno Pero mi ćemo vašem timu obezbediti potrebno znanje pre pokretanja svakog digitalnog projekta za koji dogovorimo adekvatnu strategiju. Smatramo da je ovakav način razmišljanja izuzetno pogodan za razvoj posla i stvaranja čvrstih odnosa između vas i nas. Ukoliko vaše osoblje nije obučeno pre pokretanja digitalne strategije, postoji opasnost da se projekti završe bez značajnih rezultata, a to znači gubljenje novca, energije i vremena sa vaše i naše strane. To ne želimo. Kako bismo izbegli lutanje vašeg tima prilikom pokretanja digitalnih kampanja, na nama je da vam obezbedimo podršku u svakom trenutku, prilikom pozitivnih ishoda i negativnih ishoda digitalnih reklamnih kampanja.

 

Ukoliko svaki član tima zna šta je potrebno uraditi u toku reklamnih kampanja šanse za uspešnom reklamnom kampanjom se drastično povećavaju. Digitalno Pero smatra projekat uspešno završenim nakon pažljivog praćenja digitalnih kampanja koje obezbeđuju realizaciju cilja u dogovoreno vreme ne odstupajući značajno od dogovorenog budžeta.

 

Digitalno Pero aktivno prati tok razvoja svih svojih kampanja i redovno podnosi analitičke izveštaje. Na ovaj način ćete i vi imati uvid u strategijski napredak određene kampanje, ili određenih kampanja. Takođe smo u stalnom kontaktu sa našim klijentima kako bismo pratili učinak svih uključenih članova tima u tok kampanje. Digitalni marketing je kompleksno polje delovanja koje u određenim situacijama zahteva aktivnost svih članova tima. Faza praćenja i upravljanja projektima omogućava nam da identifikujemo greške u toku digitalnih kampanja, uz pregled aktivnosti svih zaposlenih u našem i vašem timu. Kroz transparentnost projekta, svi koji su zaduženi za projekat moći će da vide na čemu tim radi, ili da daju svoj doprinos razvoju projekta. Upravljanje projektima nam omogućava prikupljanje informacija, evidentiranje podataka koji u hodu nisu bili predvidljivi i njihovo korišćenje za donošenje ispravnih odluka zasnovanih na podacima. Ukoliko izaberete agenciju Digitalno Pero kao vašeg strategijskog partnera u digitalnom okruženju, imaćete uvid u analizu toka i kraja dogovorenih projekata, ali ne samo to, već će nam vaše mišljenje i ekspertiza značiti i trudićemo se da implementiramo sve vaše ideje za koje smatramo da mogu da pomognu vašem digitalnom cilju.

 

Digitalno Pero strategijska rešenja: