Vaša online reputacija

Usluge upravljanja online reputacijom

 

Ulaganje u vašu online reputaciju je jedno od najbitnijih ulaganja u vaš biznis. Danas se 70% svih poslova završava online, kao i kupovina proizvoda. Kompanija Amazon kreće sa isporukom svojih proizvoda dronovima, a to znači da će je pratiti i druge kompanije. Takva promena poslovnih strategija znači promenu u brzini prilagođavanja konkurenciji i konstantno ulaganje u napredak. „Korak ispred svih“ je moto koji svaka kompanija želi da usvoji, ali malo koji brend može to da kaže za sebe. Digitalno Pero je tu da vas vodi u digitalnom svetu, da se postara da se za vaše ime čuje daleko i da vas prati dobar glas. Usluga upravljanja online reputacijom objedinjuje više marketinških strategija u jednu. Tako da ćemo detaljno pratiti razvoj vašeg brenda u digitalnom okruženju, redovno ćemo vam ažurirati društvene mreže i pratiti šta klijenti govore o vama. Održavaćemo komunikaciju sa vašim klijentima preko društvenih mreža, ali i van njih, u svakom trenutku putem različitih aplikativnih rešenja koja nam daju trenutna obaveštenja o negativnim ocenama ili negativnim komentarima. Loš „review“, odnosno ocena koja vam se ostavi na različitim platformama može izuzetno negativno da utiče na vaš biznis, iz tog razloga vam nudimo našu uslugu upravljanja online reputacijom. Ovakva strategija digitalnog marketinga nije novina u svetu, ali kod nas u regionu jeste. Kompanije tek sada počinju polako da shvataju važnost prisustva u digitalnom okruženju.

Kako ne biste došli u situaciju da se negativno piše o vašem brendu online, mi smo tu da vam osiguramo pozitivne komentare i ocene na svim online platformama. Uz naše poznavanje algoritmičkih procesa različitih pretraživača, osiguraćemo da se rangirate na vrhu prve stranice na pretraživačima. Za ovakav poduhvat je potrebno vreme, pogotovo ukoliko krećemo od „nule“. Ukoliko ste tek pokrenuli svoj biznis i tražite rešenje kako da se za vašu kompaniju čuje, Digitalno Pero je tu za vas. Osiguraćemo da vaš brend ima dobru reputaciju među krajnjim korisnicima digitalnih medija, ali ćemo takođe i poboljšavati lojalnost kupaca našim posebno prilagođenim digitalnim strategijama za razvoj brenda. Samo jedna od tih strategija je eliminacija negativnih informacija i plasiranje pozitivnih informacija.

Uz Digitalno Pero ćete dobiti izuzetno dosledno praćenje digitalnog okruženja, održavanje i unapređenje reputacije vašeg brenda kao i izgradnju pozitivnog prisustva vašeg brenda u svim online platformama. Ukoliko nakon detaljne analize vašeg brenda naš tim ustanovi da su potrebne korekcije u vašoj prikaznoj generalnoj slici u digitalnom okruženju, kreiraćemo strateški akcioni plan za korekcije digitalne reputacije vašeg brenda. Izvršićemo detaljnu analizu vašeg online prisustva na veb sajtovima, kao i na forumima i društvenim mrežama.

Brending jedne kompanije nije ni malo jednostavan. Potrebno je iskustvo u digitalnom okruženju, praćenje trendova i aktivna analiza konkurencije kako biste znali koje korake možete da prekopirate na svoj marketinški plan, a kojih koraka da se klonite kako ne bi pravili iste greške kao vaši konkurenti.