O nama

Digitalno Pero vam želi dobrodošlicu na naš veb sajt

 

Digitalno Pero je marketinška agencija koja se bavi implementacijom digitalnih rešenja, razvojem digitalnih strategija, pokretanjem i analizom digitalnih marketinških kampanja kao i SEO optimizacijom veb sajtova.

Naša ekspertiza se ogleda u pronalaženju biznis strategija koje su pažljivo iskrojene po meri naših klijenata. Svakoj digitalnoj kampanji prilazimo sa ozbiljnošću i postavljamo se prema našim klijentima onako kako želimo da se drugi postavljaju prema nama, sa profesionalnošću i poštovanjem kompanije, brenda, pojedinaca i cilja.

Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn i rad na mnogim drugim platformama predstavljaju našu svakodnevnicu kroz koju aktivno prikupljamo znanje i implementiramo u sve buduće kampanje.

Agencija Digitalno Pero poseduje mnoštvo položenih sertifikata iz oblasti digitalnog marketinga, data analize i osmišljavanja digitalnih strategija. Na našoj stranici „Google partner sertifikati“ se možete detaljno informisati o svim našim bitnijim sertifikatima.

 

Na sajtu agencije Digitalno Pero možete se detaljno informisati oko značenja svih pojedinačnih kampanja i za razliku od svih drugih agencija, mi vam pružamo detaljan prikaz digitalnog marketinga kako biste što bolje shvatili potencijal koji u današnje vreme nosi digitalno marketing oglašavanje. Ne samo to, takođe, za razliku od svih drugih marketinških agencija na tržištu, kod nas važi pravilo da „dobijate ono za šta ste platili“! Šta mislimo pod tim? Praksa među marketinškim agencijama je da nikada ne znate koliko je zaista vaših materijalnih sredstava uloženo u reklamne kampanje, jer se iste „ograđuju“ o uplaćenu sumu, a dodatno vam naplaćuju pokretanje kampanja. Kod nas nije tako. Mi uplaćujemo sva dogovorena materijalna sredstva u oglašavanje kako biste vi i vaša kompanija dobili najviše iz digitalnih kampanja. Kod nas plaćate znanje i ekpertizu, tako da u svakom trenutku imate uvid u tok vaših digitalnih kampanja.

 

Digitalno Pero vam želi dobrodošlicu na naš veb sajt, nadamo se da ćete dugo ostati ovde i dobro istražiti sve što vas zanima. Kada budete spremni, možete nas kontaktirati i nakon analize vaših želja i detaljnog pripremanja marketinških strategija, započećemo zajedničko digitalno putovanje.